Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, miercuri într-o conferinţă de presă susţină la sediul MDRAP, că nu va pleca din partid, adăugând că după CEX-ul de vineri se încearcă denigrarea sa.

Stănescu a declarat că susţine în continuare lucrurile arătate în scrisoarea prezentată, săptămâna trecută, la Comitetul Executiv al PSD, concluzia fiind că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze.

„Am semnat un document alături de mulţi colegi din partid pe care mi l-am asumat şi mi-l asum în continuare. Întreba cineva de ce Paul Stănescu ăsta este viceprim-ministru, vicepreşedinte la partid. Eu, în primul rând, repet că rămân un om de partid, nu m-au interesat funcţiile în partid şi nu mi-am dorit nicicând nici funcţia de viceprim-ministru şi nici nu mi-am dorit să candidez la vicepreşedinte. Sunt un om de echipă, voi rămâne în Partidul Social Democrat chiar dacă cineva va încerca să-mi ia carnetul. Sunt un om de stânga prin structura mea, fără discuţie”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul a susţinut că, după evenimentele de săptămâna trecută, se încearcă o denigrare a sa.

„Văd că denigrarea mea, mai ales în ultimele zile, după acel CEX, începe în forţă. Mă surprinde acest lucru şi aş vrea să spun că ar fi rău ca acest lucru să vină din partea unor colegi de ai mei. Deocamdată, nu-mi vine să cred, dar pe parcurs o să mă conving. Până acum, am fost bun, mai ştiam şi limba română, acum nu mai ştiu nici limba română”, a mai spus Stănescu.

 

Articolul precedentO braziliancă, elevă a Colegiului Minulescu, în cadrul proiectului „Schimb de tineri”- FOTO
Articolul următorStănescu a răspuns zvonurilor privind o remaniere a sa: „Niciodată nu mi-a fost teamă de nimic“