Ştirea publicată pe un site cu titlul „Doi italieni de la Pirelli, din Slatina, au fost luați cu salvarea….având manifestări coronavirus” nu are nicio bază reală, transmit reprezentanţii companiei producătoare de anvelope.

Pirelli dezminte această știre și precizează că în fabrica din Slatina nu au fost semnalate persoane care au simptome de COVID-19 sau care sunt suspecte.

„Nu avem persoane aflate în carantină sau în autoizolare”, transmit reprezentanţii companiei.

Totodată, Pirelli solicită eliminarea știrii false și își rezervă dreptul de a acționa pe toate căile legale împotriva celor care publică știri false menite să creeze panică.

„Sănătatea angajaților Pirelli Slatina reprezintă o prioritate absolută și de aceea au fost luate toate măsurile necesare de prevenire a difuzării virusului COVID-19. Pirelli Slatina a respectat și a aplicat toate recomandările făcute de Guvernul României și de autoritățile din domeniul sănătății publice. Pirelli a semnalat acest caz autorităților naționale și locale și anunță că vor fi luate măsuri legale împotriva tuturor celor care vor lansa știri nefondate”, mai transmit reprezentanţii Pirelli.