Aproapre 300 de cupluri din Slatina au primit 1.000 de lei de la primărie, în decursul anului trecut, ca sprijin financiar la constituirea familiei.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că din cele 296 solicitări depuse în 2018, 294 au fost soluționate favorabil. Celelalte două au fost respinse pentru că unul sau ambii membri ai noii familii au depăşit vârsta de 35 ani.

Sprijinul financiar la constituirea familiei poate fi solicitat de tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, aflaţi la primă căsătorie, iar cel puţin unul dintre soţi are domiciliul în Slatina.

Cererea trebuie depusă la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Slatina, strada Fraţii Buzeşti, numărul 6, în termen de 60 de zile de la data căsătoriei, iar plata se face în 30 de zile de la emiterea dispoziţiei de către primar, la casieria Direcţiei.

Pe lângă cerere, tinerii căsătoriţi trebuie să depună şi actele de identitate şi certificatul de căsătorie, în copie şi original.

Articolul precedentPrimii porci, aduși în Rusănești peste două săptămâni. Când se poate relua creșterea suinelor în comună
Articolul următorIntervenţii pe mai multe străzi din Slatina. Se modernizează şi se reabilitează din temelie