Cinci tineri din Craiova, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, au fost reținuți, joi, de către polițiști, fiind bănuiţi că, în luna decembrie a anului trecut, au tâlhărit un bărbat din orașul Balș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, fapta a avut loc în data de 22 decembrie a anului trecut, seara, când bărbatul din Balș a venit la Craiova să facă schimb de autoturisme. La efectuarea tranzacției au ajuns mai mulți tineri și prin amenințări și loviri l-au determinat să le dea bani, telefonul mobil și bijuteriile pe care le avea la el.

„La data de 22 decembrie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani, din Balş, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, s-a deplasat în zona unui bloc din Craiova, pentru a se întâlni cu un bărbat necunoscut cu care stabilise să facă un schimb de autoturisme. Astfel, persoana vătămată a reclamat faptul că la efectuarea tranzacţiei au venit mai mulţi tineri, care, prin ameninţarea cu exercitarea de acte de violenţă, l-au determinat să le dea suma de 200 euro și 600 lei, un telefon mobil, o brățară, un  inel și un lanț din aur, bunuri a căror valoare a fost estimată la suma de 7.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de 21 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat șase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii respective”, a declarat Grădinaru.

Articolul precedentSlatina: trei constructori vor începe lucrări de asfaltare în mai multe zone ale orașului
Articolul următorCartier din Caracal, modernizat în această primăvară