Un TIR care transporta porci s-a răsturnat într-un șanț, noaptea trecută, în zona localității Optași-Măgura din județul Olt, șoferul fiind monitorizat medical la fața locului și refuzând transportul la spital. 

După producerea evenimentului rutier, pompierii au ajuns la fața locului și au acționat pentru a preveni producerea unei alte situații în zonă.

În autocamion erau aproximativ 180 de porci, dintre care 30 au murit și 150 au fost preluați de o altă mașină.

Bărbatul care conducea autocamionul a primit ajutor de la echipajul SMURD și a refuzat să fie dus la spital.

„Pompierii Stației Scornicești au acționat pe parcursul nopții pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la un autocamion pentru transportul suinelor, răsturnat în afara carosabilului, în zona localității Optași-Măgura. În urma evenimentului, șoferul autocamionului a fost monitorizat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, arată ISU Olt.

Joi după-amiaza au fost efectuate manevre pentru repunerea pe roți a autocamionului,  pompierii Stației Scornicești asigurând măsurile specifice, cu o autospecială de stingere.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSpitalul Slatina primeşte aparatură pentru reducerea infecţiilor nosocomiale. Finanţare din PNRR
Articolul următorAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel