Mai multe pungi din plastic şi un borcan din sticlă cu material vegetal au fost descoperite de poliţştii antidrog și procurorii DIICOT din Olt, în urma a patru percheziții domiciliare desfăşurate, marţi dimineaţa, pe raza județelor Olt și Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani,  ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt. Este vorba despre o persoană din Teleorman, una din Drăgăneşti-Olt şi trei din Slatina.

„În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite trei pungi din plastic și un borcan de sticlă, ce conțineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv. Totodată, au fost descoperite două pliculețe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder și șase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, cele cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Jandarmeriei Olt.

Articolul precedentCondiții hoteliere la un cămin de bătrâni care se construiește în Olt
Articolul următorAutorizaţie de construire emisă pentru tronsonul 2 al drumului Craiova-Piteşti