Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Dobroteasa a fost reţinut, vineri seara, şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut soţia, în vârstă de 39 de ani, şi a incendiat-o.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru realitateadeolt.net, că bărbatul este şofer de TIR şi stă plecat de acasă pentru perioade îndelungate de timp şi o suspectează pe soţie că îl înşeală. Vineri seara, după ce a fost la băut în sat, el s-a întors acasă croit să o facă pe femeie să-i mărturisească infidelităţile.

A bătut-o bine, lovind-o inclusiv cu o lopată. Ulterior, a legat-o, a stropit-o cu combustibil şi i-a dat foc. Femeia s-a zbătut şi a reuşit să scape, apoi a fugit la o vecină, care a chemat ambulanţa.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost stabilizată de medici, rămânând internată pe Secţia Chirurgie Plastică.

„Pacienta este stabilă şi cooperantă. I s-a făcut traheostomie ca să poată respira. Prezintă arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, pe spate şi pe torace, şi a rămas internată pe Secţia Chirurgie Plastică”, a declarat managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reţinut de procurori, vineri seara, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Articolul precedentUn al doilea parc industrial în judeţul Olt. De ce depinde înfiinţarea acestuia
Articolul următorMoment penibil la vizita lui Orban în Olt. Preşedintele PNL a vorbit unei săli aproape goale – FOTO