Un adolescent din Caracal, în vârstă de 16 ani, a fost prins în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova, în timp ce confecţiona artizanal ţigări cu etnobotanice, alături de un băiat şi două fete, toţi trei din Bănie.

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Craiova, cei patru tineri au fost observați de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație din cadrul instituției, pe monitoarele video.

„În urma intervenției patrulei cu atribuții de ordine publică ce acționa pe zona de competență, au fost depistați patru tineri, doi băieți și două fete, T.C.A., 17 ani, din Caracal, M.M.D, 16 ani, din comuna Leu, V.A.E.A și S.A., ambele în vârstă de 16 ani, din Craiova, ce aveau asupra lor un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plic plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau un mugure vegetal și un dispozitiv de mărunțit tip «grinder»”, se arată în comunicatul de presă citat.

Ulterior, la controlul sumar corporal, s-a constatat că una dintre persoane avea asupra sa și un cuțit.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 2 din Craiova. Materialele vegetale și dispozitivul fiind înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza ancheta.

Articolul precedentCum a păcălit Rosal un județ întreg. Lista de promisiuni neonorate
Articolul următorCultivatorii de usturoi sunt în impas. Nu găsesc sămânță românească și se retrag din programul guvernamental