Secretarul general al ANI, Horia Georgescu (S), si presedintele ANI, Catalin Macovei (D), sustin o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 21 iulie 2008. Agentia Nationala de Integritate (ANI) investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, primele rezultate fiind asteptate in circa doua luni, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI, Catalin Macovei. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Un consilier local din comuna olteană Grădinari a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI)

Potrivit unui comunicat remis de ANI, Dumitru Buican, s-a aflat în stare de incompatibilitate deoarece, în perioada 27 iunie 2012 – 30 noiembrie 2017, a exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul serviciului public de alimentare cu apă, serviciu care este parte din structura de specialitate a primarului, respectiv a Consiliului Local.

„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003”, transmit inspectorii ANI.

Articolul precedentCampanie a poliţiştilor din Olt împotriva infracţionalităţii din mediul rural
Articolul următorPatru proiecte ample de investiții promit să modernizeze complet Spitalul Slatina