Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Oboga, a fost arestat preventiv pentru că în toamna anului trecut, alături de un piteştean, a furat un seif cu bani din incinta unei firme din Bascov.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Argeş, furtul a fost comis în luna noiembrie 2018, în seif regăsindu-se suma de 260.000 lei.

„Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Argeș au reţinut doi bărbaţi de 35 de ani, din comuna Oboga, judeţul Olt, respectiv 40 de ani, din Piteşti, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţisţii au stabilit că în perioada 20-26 noiembrie 2018, cei doi ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din comuna Bascov, un seif ce conţinea suma de 260.000 de lei”, se arată în comunicatul citat.

Cei doi bărbaţi au fost reținuti pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea preventivă.

Articolul precedentFermele mici de porci Bazna și Mangalița primesc subvenții pentru reproducție. Cine a propus modificarea legii
Articolul următorIncendiu într-un oraş din Olt. Pompierii au reuşit să stingă focul după mai bine de o oră – VIDEO