Mai mulţi tineri din Slatina au fost surprinşi, noaptea trecută, de sistemul de supraveghere video al oraşului în timp ce distrugeau mobilierul urban, în zona Esplanadei.

Doi dintre tineri au fost amendaţi de poliţiştii locali cu câte 300 lei pentru distrugere. Imaginile cu distrugerile tinerilor au fost făcute publice de Primăria Slatina.

Primarul Emil Moţ a transmis un mesaj, în urma acestui eveniment, rugându-i pe slătineni să contribuie la tot ceea ce se construieşte în oraşul nostru.

„În calitate de Primar al frumosului nostru oraş, fac din nou apel la o atitudine civică din partea tuturor slătinenilor, în vederea încetării manifestării unor comportamente care dăunează evoluției în bine a Slatinei, în pofida eforturilor depuse de autoritățile locale. Doresc să vă reamintesc faptul că toate proiectele demarate și toate investițiile realizate au ca unic scop îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră. Trebuie să evităm perturbarea evoluției lucrărilor și să contribuim la păstrarea a tot ceea ce se construiește în orașul nostru. Aceasta consider că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi!”, a transmis Emil Moţ.

Totodată, edilul a ţinut să le reamintească celor care nu respectă aceste lucruri că Slatina are un sistem de supraveghere video foarte bine pus la punct.

„Pe această cale doresc să vă aduc la cunoștință tuturor faptul că orașul nostru dispune de un sistem de supraveghere video pentru care deja avem în desfășurare un nou proiect cu privire la extinderea lui iar în baza informațiilor transmise în timp real, Poliția Locală intervine cu fiecare ocazie în timp util pentru a opri fenomenele neplăcute și a sancționa persoanele care se fac responsabile de aceste evenimente”, a mai spus Moţ.

În urmă cu o săptămână, mai mulţi indivizi au fost sancţionaţi de Poliţia Locală Slatina pentru că au vandalizat şi folosit componentele locurilor de joacă din Parcul Tineretului, fiind surprinşi tot de camerele de supraveghere.

Articolul precedentPesta porcină, confirmată într-o fermă de porci din Olt. Toate animalele sunt ucise
Articolul următorALDE Olt, la un pas să rămână fără sediul din Slatina