49 de posturi complete cu viabilitate de minimum patru ani sunt disponibile pentru titularizare, în judeţul Olt, anul acesta, potrivit listei publicate de Ministerul Educației, marți seară.

Tot acum a fost lansat site-ul Titularizare 2019. Profesorii care nu sunt angajați într-o școală pot vedea astfel care sunt posturile complete pe care pot da examen, dar și posturile incomplete din fiecare județ.

Examenul scris de titularizare se va desfășura pe 17 iulie 2019. Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Comparativ, anul trecut, inspectoratul şcolar a scos doar 16 posturi pentru titularizare, restul candidaţilor având de ales din 670 de norme şi fracţiuni de normă.

Lista pentru judeţul Olt poate fi consultat AICI.

Articolul precedentSchimbări în regulamentul de depozitare a deșeurilor din construcții, la Slatina
Articolul următorMotivele TĂRĂGĂNĂRII unui dosar cu prejudiciu de peste 5 milioane lei: rejudecare, reunire, disjungere şi amânare