Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, marţi, că exclude o demisie a sa din Guvernul României, până la următorul Comitet Executiv Naţional al PSD.

Stănescu a ţinut să afirme că nu a dat niciun pas înapoi, după ce scrisoare susţinută de el prin care i se cerea demisia lui Liviu Dragnea a fost respinsă, la ultimul CEX.

„Am avut o dezbatere de opt ore, în CEX, a fost un vot şi îl respectăm cu toţii. Asta nu înseamnă că eu îmi schimb ceea ce am spus. N-am făcut niciun pas înapoi. Eu, ceea ce afirm, o fac cu toată convingere şi îmi menţin ceea ce am spus. Nu mi-e frică de nimeni. Eu am spus tot timpul public ceea ce am crezut. N-am nimic în spate să-mi fie teamă, am spus cu mult curaj de fiecare dată ceea ce am crezut că e bine pentru România. După cum am mai spus, chiar dacă îmi ia cineva carnetul de membru eu, prin structura mea, rămân tot de stânga”, a declarat Paul Stănescu.

Întrebat dacă se mai vede parte a Guvernului, Paul Stănescu a declarat că nu va demisiona din Cabinetul Dăncilă.

„Va decide CEX-ul, deci nu pot să spun altceva. De demisie, nu este cazul acum. Este un act de voinţă unilaterală, când eu consider că trebuie să-mi dau demisia, îmi dau demisia. Până la CEX, nu aveţi demisia mea”, a conchis vicepremierul.

 

Articolul precedentStănescu recunoaşte că nu i-a răspuns lui Dragnea la telefon
Articolul următorAmplasarea unei replici a Coloanei Infinitului în Capitală, decizie a CGMB