Pentru sănătatea brâncovenilor!

✔️ #Brâncoveni renaşte!✔️ Dispensar Medical Uman Brâncoveni✔️ Unitate medicală la standarde europene✔️ Clădire pe două nivele recent renovată ✔️ Dotări medicale de ultimă generație ✔️ Mobilier nou specific unității medicale ✔️ Instrumentar medical nou modern✔️ Aparatură medicală performantă ✔️ Investiţie realizată prin PNDL 2✔️ Beneficiarii investiţiei: peste 2600 de brâncoveni✔️ Pentru sănătatea brâncovenilor!✔️ Noua clădire este beneficiază de:? 2 cabinete de medic de familie;? 2 săli de tratament;? sală asistente;? un cabinet dotat cu aparat nou de EKG;? un cabinet dotat cu aparat nou ecograf;? un cabinet stomatologic;? o farmacie umană;? o sală pentru sterilizare instrumentar;? vestiar;? toalete cadre medicale;? toalete pacienți.✔️ În curând, brâncovenii vor beneficia de cele mai bune și moderne servicii medicale.

Publicată de Brâncoveni pe Duminică, 3 noiembrie 2019

O primărie de comună din Olt le oferă localnicilor servicii medicale la standarde înalte. Autoritățile au refăcut în totalitate vechiul dispensar, care arată ca o clinică modernă și are dotări pe măsură. Astfel, cei care au mici probleme de sănătate nu trebuie să mai ajungă la spital la Slatina și nici la stomatolog în oraș.

Cu implicare din partea primăriei, dar și cu ajutor de la guvern, dispensarul vechi din Brâncoveni a devenit sediul unui centru medical modern. Acesta dispune de dotări la care majoritatea pacienților din mediul rural nici nu visează. Clădirea nouă, care își va deschide porțile în curând, dispune de 2 cabinete de medic de familie, 2 săli de tratament, sală asistente, un cabinet dotat cu aparat nou de EKG, un cabinet dotat cu aparat nou ecograf, un cabinet stomatologic, o farmacie umană, o sală pentru sterilizare instrumentar, vestiar, toalete cadre medicale, toalete pacienți.

Investiția a fost demarată anul trecut, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și a costat aproximativ 690.000 lei. 2.600 de persoane, locuitori ai comunei Brâncoveni, vor beneficia de servicii medicale de calitate.

Articolul precedentCaracalul, orașul magnoliilor. Centrul orașului va înflori
Articolul următorLupta din Pro România, faza pe Whatsapp. Fostul coordonator din Olt pleacă din partid după ce a fost scos dintr-un grup coordonat de Ponta