Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vădăstriţa, a fost arestat la domiciliu după ce şantajat un adolescent în vârstă de 15 ani, din Vişina, primind de la acesta suma de 18.500 lire sterline.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 22 noiembrie 2021 – 4 ianuarie, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Vădăstrița, județul Olt, l-ar fi constrâns prin amenințări cu acte de violență pe adolescentă, iar de teamă minorul i-ar fi dat, în total, suma de 18.500 de lire sterline, bani luați de la domiciliu, fără ca părinții acestuia să știe.

De asemenea, minorul a sesizat faptul că tânărul l-ar fi amenințat că îl va da în vileag părinților săi pentru că ar fi sustras bani de la domiciliu, și, totodată, l-ar fi amenințat cu acte de violență dacă nu îi va da suma de 6.600 de lei.

Poliţiştii şi procurorii l-au prins în flagrant pe şantajist. El a fost reţinut, iar ulterior instanţa a decis arestarea sa la domiciliu.

„La data de 08 ianuarie, sub directa coordonare a prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, a fost organizat un flagrant delict, asupra tânărului fiind găsită suma de 1100 de lire sterline, bani primiți de la persoana vătămată.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, iar la la data de 9 ianuarie a.c., instanța de judecată a dispus, pe numele tânărului, arestarea la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, transmite IPJ Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentElevi şi profesori din Polonia, la Şcoala „Eugen Ionescu” din Slatina
Articolul următorO profesoară din Olt, poze porno pe Whatsapp