Cei 36 de copii din Slatina care au câștigat Disney Cup, competiție organizată de primărie, au plecat ieri la Paris. Îi așteaptă cinci zile pline de aventuri în parcul de distracții Disneyland, dar și un tur memorabil al capitalei Franței.

Au învățat, s-au înscris în competiție și au câștigat o excursie de care își vor aminti, cu siguranță, toată viața. Vorbim de elevii de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a care au câștigat ediția din acest an a Disney Cup. Ieri și-au făcut bagajele și au pornit în aventură, în Franța.

„Parcul de distracții Disneyland și-a deschis de ieri porțile pentru câștigătorii concursului Disney Cup. Pentru că și în acest an suntem alături de copiii care obțin performanțe deosebite, continuăm să păstrăm tradiția de a premia elevii merituoși.
După vizitele educative pe care le-au făcut sub îndrumarea unui ghid la diferitele obiective turistice din Paris, câștigătorii concursului Disney Cup se bucură încă de ieri de toate atracțiile pe care parcul de distracții Disneyland le oferă”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Autoritățile alocă în fiecare an 220.000 lei pentru organizarea Disney Cup și pentru excursia copiilor câștigători . Competiția a ajuns la ediția a XIII-a și va continua în următorii ani.

Articolul precedentExperiență inedită pentru copiii aflați în grija statului. S-au plimbat cu mașini de colecție pe străzile Slatinei
Articolul următorȘcolile din Slatina, pregătite să își deschidă porțile. Ce investiții s-au făcut în ultimul an