Un bărbat este căutat de poliţiştii din Slatina după ce, sâmbătă, a furat un telefon lăsat pe tejgheaua unui magazin din municipiu. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Imaginile cu hoţul au fost postate, pentru o perioadă, pe Facebook, însă au fost şterse ulterior. Poliţiştii spun că au un cerc de persoane bănuite, după ce administratorul magazinului le-a pus la dispoziţie imaginile surprinse de camere de supraveghere.

„La data de 16 februarie, gestionarul unei societăți comerciale din municipiul Slatina a sesizat faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil, pe care îl lăsase din neglijența, pe tejgheaua magazinului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările în vederea identificării celui care a săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii recomandă angajaților magazinelor să fie prudenţi şi să aibă atenție sporită, mai ales cu privire la persoanele care hoinăresc prin magazin în mod dezinteresat.

„Pentru a nu deveni victime ale hoților, este indicată amenajarea unei spațiu special de depozitare în incinta magazinului în care să nu aibă acces persoanele străine și unde, în timpul serviciului, bunurile personale ( poşete, telefoane etc) să fie asigurate”, mai spune reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentCadavrul unui bărbat cu fața mâncată de rozătoare, descoperit într-o casă din Olt
Articolul următorOltul, județul din țară cu cele mai multe imobile cadastrate. În ce comune urmează să înceapă lucrări de înregistrare sistematică