Trupul neînsuflețit al unui bărbat, cu fața roasă de rozătoare, a fost găsit, duminică seara, într-o casă abandonată din comuna Găneasa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că identitatea bărbatului nu a fost încă stabilită de poliție. Ea a adăugat că pe corp nu sunt urme de violență.

„Echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a deplasat la fața locului și examinând cadavrul a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență. Cadavrul a fost depus la morgă in vederea efectuării necropsiei”, a declarat reprezentantul IPJ.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii Serviciului de Investiții Criminale continuând verificările în vederea stabilirii identității cadavrului.

Articolul precedentDosar penal după ce trei tineri au fost agresaţi în trafic de un grup de romi. Maşina le-a fost vandalizată şi au fost şi jefuiţi
Articolul următorA furat telefonul dintr-un magazin crezând că nu-l vede nimeni. Acum este căutat de poliţişti după ce a fost surprins de camerele video