Cadavrul bărbatului din Slatina despre care familia susţine că ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei nu a fost găsit nici după a treia zi de căutări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii vor relua căutările şi vineri.

Deşi bărbatul, Gigel Crăciun, a dispărut de pe data de 4 octombrie, socrul acestuia a sesizat poliţia pe 25 noiembrie. Familia spune că acesta a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi, după care au dat foc gunoaielor din zona respectivă. Victima obişnuia să mai şi doarmă la groapa de gunoi, de aceea familia i-a reclamat lipsa după atâta vreme.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarată că nu se poate deschide un dosar penal pentru omor, chiar dacă familia susţine că acest lucru s-a întâmplat, atât timp cât nu există corpul victimei.

„Putem discuta de o infracţiune de omor câtă vreme nu avem corpul victimei? De aceea nu s-a înregistrat un astfel de dosar. Suntem în continuare pe dosarul de dispariţie, n-am înregistrat niciun dosar de omor. Se fac acele verificări prealabile, având în vedere susţinerile”, a declarat Anca Anuţa.

Articolul precedentCe artişti cântă la Zilele Slatinei
Articolul următorAccesul aparținătorilor, restricționat la Spitalul Județean Slatina. 27 de cazuri noi de gripă în ultima săptămână