Doi tineri în vârstă de 17 şi 18 ani, ambii din comuna Morunglav, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au tâlhărit doi adolescenţi, în Parcul Central din Balş.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că totul s-a petrecut, sâmbătă. Doi adolescenţi care se plimbau pe o alee din Parcul Central din Caracal au fost acostaţi de două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care le-au pulverizat spray cu efect iritant-lacrimogen în zona feţei și le-au luat un telefon mobil și de suma de 150 de lei.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Morunglav, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți”, a declarat reprezentantul ISU.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş a dispus, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi tineri din Morunglav, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.

Articolul precedentSingurul palat al copiilor construit în România după Revoluție, inaugurat la 9 ani de la startul lucrărilor
Articolul următorAmbulanţe noi în judeţul Olt. 11 autosanitare le vor înlocui pe cele vechi