????????????????????????????????????

Primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu, doar va bifa participarea la alegerile europarlamentare din 26 mai pentru că el nu se regăseşte pe lista numelor eligibile înaintată, în prima fază.

Liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi la alegerile care vor avea loc pe 26 mai, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%. Configuraţia listei partidului condus de Ludovic Orban ar fi următoarea: Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Cristian Buşoi, Daniel Buda, Adina Vălean, Gheorghe Falcă şi Dan Motreanu. Aşadar, Mădălin Teodosescu s-ar regăsi pe unul din locurile din continuarea acestei liste.

Contactat telefonic, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că numele candidaţilor partidului la europarlamentare vor fi validate în Biroul Permanent Naţional. El a adăugată, ulterior, că în cadrul şedinţei de luni nu s-a supus la vot această listă.

„Sunt speculaţii. În mare parte, cam aceia sunt candidaţii, dar nu în acea ordine neapărat”, a declarat Voiculescu.

Nici celălalt candidat susţinut de PNL Olt pentru alegeril din 26 mai, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, cu state vechi în legislativul de la Bruxelles și Strasbourg, nu se regăsește în primii zece propuși de liberali la alegerile pentru următorul Parlament European.

Articolul precedentDescoperire şocantă într-un muzeu din Olt. Relicve din cel de Al Doilea Război Mondial – VIDEO
Articolul următorClădire nouă pentru Judecătoria Slatina. Unde va fi construită