Elevul Școlii de Poliție din Câmpina, Alin Ștefan Mincă, este cel care l-a identificat, într-un cartier din Caracal, pe băiatul din Gorj care, în urmă cu patru zile, a fugit de acasă după ce părinții i-au reproșat nota proastă obținută la Evaluarea Națională.

Mincă are 27 de ani și la toamnă va deveni polițist cu acte în regulă. Până atunci, deja a demonstrat calități de om al legii.

El se afla în practică, acasă, la Poliția Caracal. Viitorul poliţist nu l-a recunoscut pe Gugu ca fiind din cartierul său şi aşa a ajuns să-l identifice.

Ciprian Gabriel Gugu le-a spus oamenilor legii că a avut mâncare la el, pe care şi-a luat-o de acasă, şi că a dormit pe unde a apucat. El era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening gri închis, hanorac gri și era încălțat în papuci.

Tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire naţională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor.

Mama băiatului susţine că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale.

Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătura.

Articolul precedentOltean prins la frontiera cu Ungaria, la volanul unei maşini cu permis de conducere fals
Articolul următorPesta porcină de la Șerbănești, anchetată și de Poliție. Se iau în calcul două ipoteze