Slătinenii nu vor putea să folosească facilităţile Bazinului Didactic de Înot şi Clubului Nautic, în ziua de miercuri, 15 august, acestea fiind închise.

Potrivit unui anunţ remis de Clublus Sportiv Municipal (CSM) Slatina, pe 15 august, va fi deschisă însă Plaja Olt.

„În data de 15 august, Bazinul Didactic de Înot şi Clubul Nautic vor fi închise, iar Plaja Olt va fi deschisă. În zilele de 16 august şi 17 august, programul de lucru va fi normal, la toate cele trei obiective”, se arată în comunicatul citat.

La scurtă vreme de la inaugurare, pe 1 iunie 2014, Bazinul de înot a devenit foarte popular printre slătineni şi foarte mulţi şi-au înscris copiii la cursurile de iniţiere gratuite.

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”.

Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.

Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Articolul precedentAlro, pe profit în primul semestru al anului. A crescut şi cifra de afaceri
Articolul următorISJ Olt premiază elevii cu 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat