Tânăra în vârstă de 29 de ani din Iancu Jianu i-a aplicat concubinului său, în vârstă de 33 de ani, două lovituri de cuţit în zona stângă a gâtului, fapt ce a dus la decesul acestuia, potrivit procurorilor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, marţi seara, reţinerea tinerei, pentru o durată de 24 ore.

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.  Din concluziile preliminare întocmite de  către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie 2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

Femeia în vârstă de 29 de ani este însărcinată şi mai are un copil dintr-o căsătătorie anterioară. Procurorii au mai precizat că, în cursul zilei de astăzi, vor solicita unei instanţe arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile.