Adolescentul în vârstă de 17 ani, elev al Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina, găsit mort în apropiere de podul rutier, şi-ar fi făcut un foc, pe malul Oltului, pentru a se încălzi noaptea trecută.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca băiatul să fi adormit lângă foc, iar flăcările să-i fi cuprins hainele, în timpul somnului. Băiatul ar fi încercat să-şi stingă hainele, în apele râului, dar s-a înecat.

Surse apropiate anchetei spun că o persoană care trecea prin zonă a auzit strigăte de ajutor şi a sunat la 112. Din păcate, băiatul a fost găsit mort, în apă.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de primă intervenție și o ambarcațiune cu motor, au intervenit în această dimineață, în zona Podului Olt, la o persoană înecată, aflată în imersiune pe râul Olt, la aproximativ zece metri de mal. Cu ajutorul bărcii pneumatice și a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal. Medicul Serviciului Județean de Ambulanță a constatat decesul tânărului, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Elevul plecase de acasă, seara trecută.