Poliţişti, luptători SAS şi jandarmi de la Slatina şi Craiova vor patrula, în următoarele 30 de zile, pe raza comunelor Brebeni şi Ipoteşti, unde a fost instituită zonă de siguranţă publică.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, decizia a fost luată deoarece, în  comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

„Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile  Craiova”, se arată în comunicatul citat.

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina.

„Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată,  se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm. Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt”, mai arată sursa citată.

Articolul precedentPatru benzi de circulație în zona industrială a Slatinei
Articolul următorPeste 540 de probe pentru pesta porcină, testate în laboratorul DSVSA Olt. „N-am avut nicio probă pozitivă, până la această oră“