Un bărbat în vârstă de 59 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri seara, după ce autoturismul în care se afla ca pasager, condus de cumnata sa, a intrat frontal într-un autocamion, pe drumul naţional DN 64, între Caracal şi Dobrosloveni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că, la sosirea echipajelor, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-faţă al autoturismului, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a fost găsit decedat. Femeia aflată la volanul autoturismului, în vârstă de 55 de ani din Slatina, a fost găsită încarcerată, dar conștientă.

Aceasta era cumnata victimei şi a ajuns la Spitalul Caracal.

„Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie Femeia a fost preluată de echipajele medicale, cu fractură la membrul inferior stâng, traumatism toracic, traumatism lombar și multiple excoriații. Pacienta a fost transportată la CPU Caracal. Șoferul autocamionului nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsăşteanu.

Pe numele femeii în vârstă de 55 de ani, din Slatina, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Articolul precedentToate lifturile blocurilor din Slatina, schimbate pe banii primăriei
Articolul următorS-a desemnat constructorul parcului de la Unitatea Militară. Zona de agrement ar putea fi gata primăvara viitoare/ FOTO