Adrian Bocai, tânărul în vârstă de 24 de ani, angajat civil al Bazei NATO de la Deveselu, care a murit joi seara într-un cumplit accident rutier, a încercat să salveze un alt bărbat, care şi-a găsit sfârşitul tot într-un accident rutier, petrecut în dimineaţa aceleiaşi zile, pe centura de ocolire a Caracalului.

Apropiaţii lui Adrian spun că tânărul de 24 de ani a încercat să îl salveze pe bărbatul în vârstă de 67 de ani, din Redea, care şi-a găsit sfârşitul, joi dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe centura de ocolire a municipiului Caracal.

Adrian se ducea către Baza NATO de la Deveselu, unde lucra, când a văzut evenimentul rutier. Tânărul s-a repezit către maşina bărbatului din Redea şi a încercat să-l scoată din interior însă nu a mai putut să-l ajute.

Bărbatul mort în accidentul de pe centura Caracalului lucra la Piaţa Caracal ca paznic. Joi dimineaţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 542, la intersecţia cu centura de ocolire, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului oprire, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani din judeţul Teleorman. Impactul i-a fost fatal.

Joi seara, când se întorcea de la serviciu, Adrian Bocai a murit după ce a intrat cum autoturismul într-un pom.Accidentul rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 54, între Deveselu şi Caracal. Aceleaşi surse spun că tânărul s-ar fi luat la întrecere cu un coleg de serviciu, când a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat.

Prietenii lui Adrian i-au scris pe „wall”-ul contului de Facebook mesaje de condoleanţe.

„Viața este mult prea scurtă, așa că fiți alături de familie și bucurați-vă de fiecare clipă pentru că poate ceea ce nu trăim la timp… poate nu mai trăim niciodată…

Drum lin către cer, Adrian Bocai”, scrie o tânără.

Altcineva scrie: „Dragul nostru coleg şi prieten Adiţă, Dumnezeu să te odihnească în pace, vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna, copil frumos cu suflet bun!”.

Alţi prieteni au fost fotografii alături de Adrian Bocai.