Bărbatul în vârstă de 67 de ani, din Şerbăneşti, care noaptea trecută a suferit arsuri de gradul doi pe corp, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa, este în afara pericolului, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit managerului Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, arsurile suferite de bărbat nu sunt atât de grave, fiind afectată şapte la sută din suprafaţa corpului acestuia.

„Este vorba de 7-10% din surprafaţa corpului. Rămâne internat la spitalul nostr, se toaletează, se fac nişte incizii de degajare”, a afirmat Rotea.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani, din Șerbănești, a ajuns la spital, marţi seara, după ce a fost surprins de un incendiu puternic care i-a cuprins locuința.

Evenimentul s-a produs în comuna Șerbănești, sat Șerbăneștii de Sus, iar pentru stingerea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

În urma incendiului, au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, tavanele și bunurile din trei camere de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, potrivit ISU, a fost o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Articolul precedentBărbat din Olt, în stare gravă după ce un incendiu i-a cuprins locuința. Are arsuri de gradul doi pe 40% din corp – VIDEO
Articolul următorSchimbări în regulamentul de depozitare a deșeurilor din construcții, la Slatina