O femeie în vârstă de 57 de ani, din Rotunda, a ajuns la spital, sâmbătă, după ce un incendiu i-a cuprins gospodăria.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș, a declarat că la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la două anexe situate în gospodării învecinate, cu flacără și degajări mari de fum.

Pentru lichidarea incendiului militarii au acționat o oră și jumătate, eliminând posibilitatea de propagare a acestuia la locuințe.

Proprietara uneia dintre gospodării, în vârstă de 57 de ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD, cu atac de panică și transportată la spitalul din Caracal.

„În urma incendiului au ars din gospodăria de unde a izbucnit incendiul o anexă pe o suprafață de aproximativ 85 metri pătrați, bunurile din interior, material textil, mase plastice și aproximativ patru tone de lemne de foc. Din gospodăria unde s-a propagat incendiul au ars o anexă, pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați și două tone furaje”, a declarat Enuș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jocul copiilor cu focul, potrivit ISU.

Articolul precedentFerme care produceau brânzeturi, închise de inspectorii veterinari pentru mizerie. Din ce zone ale județului sunt
Articolul următorRoșii românești pe masa de Paște, produse de fermieri din Olt. Cât va costa kilogramul