Între timp, la Slatina

Publicată de Utopia Group pe Vineri, 28 Septembrie 2018

O filmare cu un elev care sparge o tablă într-o clasă, cu un obiect contondent, eveniment despre care se spune că s-ar fi întâmplat într-un liceu din Slatina, s-a viralizat pe Facebook.

Pe filmare se vede cum un elev aruncă cu un băţ ca şi cu o suliţă, dintre bănci, spre tablă. A treia lovitură provoacă şi spargerea ţintei. Potrivit persoanei care a urcat clipul pe internet, evenimentul s-ar fi desfăşurat într-un liceu din Slatina. Niciun profesor nu apare pe înregistrare.

Această informaţia nu a fost confirmată oficial, încă, atât Inspectoratul Şcolar, cât şi poliţiştii demarând anÎn urma anchetei s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut într-o unitate de învăţământ din Botoşani.chete.

„Nu există nicio sesizare, dar în urma apariţiei filmuleţului pe site-ul de socializare, ne-am autosesizat şi facem verificări pentru a stabili dacă evenimentul s-a petrecut în Slatina sau nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

LATER EDIT: În urma anchetei s-a stabilit că evenimentul nu s-a petrecut în Slatina, ci într-o unitate de învăţământ din Botoşani.

Articolul precedentPanică la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, în urma unui INCENDIU. Totul a fost, însă, un exerciţiu ISU
Articolul următorConstructorii Tronsoanelor I și II ale Drumului Expres Craiova-Pitești, desemnați luna viitoare