Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna olteană Găneasa, a fost reţinut pentru că şi-a abuzat fiica în vârstă de şapte ani.

Potrivit poliţiştilor, o sesizare a fost făcută încă din data de 6 octombrie, de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, cu privire la faptul că bărbatul ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani. 

Joi, 8 decembrie a.c., el a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale.

În urma probatoriului administrat, la data de 8 decembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 37 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 9 decembrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale”, transmite IPJ Olt.

Documentarea activității infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Olt și Biroului Operațiuni Speciale Craiova.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Proteste uriașe după ce s-au împărțit banii românilor
Articolul următorTraseu cicloruristic ce va traversa județele Mehedinți, Dolj și Olt, de- a lungul Dunării