Patru persoane au ajuns la spital, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier petrecut, în apropiere de Balş, la intersecţia drumului naţional DN 65 cu drumul judeţean DJ 644.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane.

„Echipajele SMURD au preluat două victime, soț și soție, ambii pasageri ai unuia dintre autoturisme, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic și femeia, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism toracic și traumatism la membrul superior drept. Pacienții au fost transportate la UPU Slatina”, a afirmat Băsăşteanu.

El a adăugat că echipajele Serviciului de Ambulanţă au preluat doi bărbați, unul în vârstă de 26 de ani și unul în vârstă de 34 de ani, ambii din orașul Corabia, cu traumatisme toracice, aceștia fiind transportați la Spitalul Balș.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul s-a petrecut după ce autoturismul în care se aflau bărbaţii din Corabia nu a acordat prioritate maşinii în care se afla familia din Slatina.

Articolul precedentLa Slatina, iluminatul de Sărbători este în culorile tricolorului – FOTOGALERIE
Articolul următorUn copil a ajuns la spital după ce un profesor şi 22 de elevi din Dăneasa au fost găsiţi dormind în Catedrala din Alba Iulia -FOTO&VIDEO