Un polițist de la Serviciul Rutier Olt, cercetat într-un dosar de trafic de persoane și cămătărie, a fost destituit din poliție, au anunțat astăzi reprezentanții IPJ Olt. Decizia a fost luată de Consiliul de Disciplină al Poliției Olt, ca urmare a finalizării cercetărilor prealabile în acest caz. 

Dan Dumitrescu, agent la Poliția Rutieră Caracal, este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de criminalitate organizată. La domiciliul său au avut mai multe percheziții în luna aprilie a acestui an. Polițiștul a fost săltat atunci de mascaţi, într-un dosar care vizează un grup infracţional organizat specializat în cămătărie şi proxenetism

„În urma parcurgerii procedurilor legale și a propunerii Consiliului de Disciplină, un agent din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Olt a fost destituit din poliție. Această decizie a fost adoptată după finalizarea cercetării prealabile a agentului de poliție în cauză, cercetare declanșată în urma apariției a unor informații cu privire la posibila sa implicare într-un dosar penal”

IPJ Olt a mai precizat că este vorba despre un dosar penal în care se efectuează cercetări, de către polițiști din cadrul S.C.C.O. Olt, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de criminalitate organizată, fiind efectuate mai multe percheziții domiciliare, inclusiv la locuința lucrătorului de poliție.

Articolul precedentVot final: Slătinenii au decis numele noului parc
Articolul următorPeste 70 de focare de pestă porcină în județ. Orlea, cea mai afectată localitate