Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Alimăneşti, comuna Izvoarele, a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut doi poliţişti care au vrut să-l legitimeze.

Evenimentul s-a petrecut, duminică seara, în jurul orei 22.00, când poliţiştii au vrut să-l legitimeze pe bărbat. Acesta i-a luat la bătaie, unul dintre agenţi fiind lovit în zona feţei, iar celuilalt fiindu-i ruptă uniforma.

Agresorul a fost reţinut, iar luni a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Faţă de autorul celor 2 infracţiuni, prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina din data de 22.04.2019 s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, la aceeaşi dată solicitându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina  arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, propunerea fiind admisă. În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani este acuzat de ultraj.

Articolul precedentHoţi opriţi cu focuri de armă după ce au spart o locuinţă
Articolul următorSe finalizează lucrările la noua parcare din Slatina- FOTO