După întâlnirea de astăzi cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, președintele Ford a spus că vrea să viziteze lunar șantierul drumului expres Craiova-Slatina-Pitești. Centura ocolitoare a Balșului, pe care o așteaptă toți investitorii din zonă, ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a venit astăzi la Balș, să stea de vorbă cu președinte Ford, Ian Person, după ce acesta și-a exprimat nemulțumirea față de stadiul lucrărilor la centura ocolitoare a orașului, parte a drumului expres. La discuții au participat și directorul Companiei de Drumuri, Narcis Neaga, dar și un reprezentant al constructorului. Ministrul a explicat că lucrările au început înainte de termenul stabilit în contract, iar până acum s-a făcut doar organizarea de șantier, care a presupus aducerea materialelor și amenajarea drumurilor tehnologice. De asemenea, se fac eforturi pentru ca centura Balșului să fie gata până la sfârșitul acestui an.

De acum vor fi făcute vizite lunare pe șantierul drumului expres, a anunțat președintele Ford. „ Discuția pe care am avut-o a fost una deschisă, cu un impact pozitiv. Ministrul și domnul director au răsuns la toate întrebările tehnice legate de drum, de contract, de perioada de execuție. Am stabilit că în fiecare lună domnul ministru va veni aici, și eu voi fi aici și vom merge pe șantier, pentru a vedea stadiul lucrărilor”, a spus Ian Person.

Articolul precedentRăzvan Cuc la Balș: semafoare inteligente, până la construcția variantei de ocolire a orașului
Articolul următorPeste 200 de persoane din spațiul extracomunitar lucrează în Olt. La ce societăți sunt angajați