Municipalitatea îi roagă pe slătinenii care au început să vină deja în număr tot mai mare în parcul de la fosta unitate militară să aibă răbdare până la deschiderea oficială a obiectivului.

Potrivit unui comunicat de presă, prezenţa oamenilor în ceea ce este încă un şantier poate fi periculoasă. În plus, sunt îngreunate lucrările.

„Ne bucură interesul manifestat de slătineni față de obiectivul «Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina», însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcții, săpături) și se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetățenii municipiului Slatina să dea dovadă de înțelegere și să nu mai pătrundă în incinta șantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp. În speranța că această investiție va asigura confortul și va fi un punct de atracție pentru locuitorii municipiului Slatina, le mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm de întreaga noastră considerație”, se arată în comunicatu citat.

Investiţia pentru construcţia acestui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei, fonduri din bugetul local al Primăriei Slatina. Investiţia va fi gata, în luna august.

Tot la fosta unitate militară din Slatina au început lucrările de construcţie a restaurantului McDonald’s, societatea comercială care deţine franciza celebrului lanţ de fast-food având ca termen de finalizare tot luna august.

Articolul precedentIncendiu la un cămin cultural din Olt | VIDEO
Articolul următorConsiliul Județean centralizează „găurile” din bugetele locale. Nu sunt bani pentru persoanele cu handicap