Autoturisme circula pe Calea Dorobanţi din Bucuresti, miercuri, 17 septembrie 2014. Calea Dorobanţi, pe tronsonul dintre bulevardul.Dacia şi şoseaua Ştefan cel Mare, şi strada Polonă, pe tronsonul dintre strada Mihai Eminescu şi şoseaua Ştefan cel Mare, vor fi, de vineri, 18 septembrie, cu sens unic, dinspre şi respectiv înspre Ştefan cel Mare, informează Primăria Capitalei. Sensul unic pe Calea Dorobanţilor, dinspre şoseaua Ştefan cel Mare către bulevardul Dacia, va fi cu permiterea circulaţiei în sens invers, pe o banda, a transportului public local. Pe strada Polonă se va circula numai dinspre strada Mihai Eminescu spre şoseaua Ştefan cel Mare, pe acest tronson. SILVIU MATEI / MEDIAFAX FOTO

Peste 3,5 milioane lei reprezintă valoarea totală a investiţiei Primăriei Slatina pentru reabilitarea străzii Basarabilor, arteră care va servi drept rută ocolitoare, spre barajul de la Slătioara, după închiderea Podului Olt.

Potrivit documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi indicatorilor tehnico-economici, aprobate marţi în consiliul local, valoarea totală a investiţiei se ridică la 3.550.466,27 lei, fără TVA.

Lucrările vizează tronsonul spre râul Olt al străzii Basarabilor şi reprezintă ruta pe care va fi deviat traficul atunci când vor începe lucrările la Podul Olt, dar şi când alte evenimente rutiere pot duce la închiderea temporară a drumului naţional DN 65, către şi dinspre Craiova.

Consorţiul italian, care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea Podului Olt de la Slatina, nu a reuşit să obţină la timp toate avizele necesare şi a depăşit termenul de trei luni pe care îl avea pentru proiectare. Surse din cadrul DRDP Craiova spun că execuţia efectivă a fost amânată pentru anul viitor.

Valoarea estimată, fără TVA, a investiţiei este de 26,35 milioane lei, finanţarea fiind asigurată cu bani de la bugetul de stat.

Articolul precedentȘtrandul Progresul, desființat. Ce se amenajează în locul lui
Articolul următorPrimul magazin cu produse 100% românești, la Slatina. Unde va fi deschis