Lucrările pentru extinderea rețelei de gaze au început pe strada Armoniei, din Caracal, stradă care este inclusă în etapa I.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că la solicitarea a zeci de familii care și-au construit case și în urma dezvoltării unor zone ale municipiului, Primăria Caracal va suporta în mare parte, din bugetul local, cheltuielile privind investiția în extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în municipiu.

Şase străzi sunt incluse în planurile municipalităţii, peste 30 de familii beneficiind de noua reţea de gaze naturale.

„În Planul de investiții pe acest an, municipalitatea a prevăzut un buget de 300.000 de lei pentru aceste investiții. Gazele vor ajunge astfel și pe străzile: Col. Ionescu Paul, Intrarea arh. Ion Mincu, Spicului, Armoniei, Sabinelor și Petre Puican. Pentru aceste străzi, cofinanțarea din bugetul local se ridică la circa 155.000 de lei, solicitarea fiind făcută de 31 de familii”, a declarat Stănescu.

Articolul precedentCadastru gratuit în extravilan pentru 100 de localități din Olt
Articolul următorAu început măsurătorile pe traseul drumului expres. La Bîrza ar trebui expropriate trei case pentru a face loc șoselei