Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Județean Slatina a fost redeschis începând de joi, de la ora 8.00.

Ambulatoriul a fost închis la începutul săptămânii, ca urmare a ordinului avizat de Ministrul Afacerilor Interne, pentru instituirea măsurilor necesare limitAmbulatoriul redeschis pentru tratamente urgente și nevoi cronice

Potrivit unui comunicat al Spitalului Slatina, s-a stabilit deschiderea cabinetelor medicale, care presupun terapie continuă, după cum urmează:

Oncologie Medicală pentru tratament antialgic și chimioterapic specific, cu următorul program:

de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 16:00;

Diabet pentru insulinoterapie de substituție, Rp, SM, cu următorul program:

de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 18:00;

Totodată, pacienții cu urgențe oftalmologice se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, pe fluxul normal de triaj, urmând a se chema de la domiciliu medicul de gardă, care va efectua intervenția pe secția de oftalmologie.

De asemenea, pacienții care au nevoie de tratament citostatic de urgență, scoatere stent ureteral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale și alte mici intervenții chirurgicale de urgență, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, unde li se va face triajul și vor fi direcționați fie pe secția abilitată, fie în sala de mici intervenții chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgențe.

Programările vor fi efectuate prin Recepția Ambulatorului Integrat al Spitalului telefonic la numărul 0349. 911, de Luni până Vineri, în intervalul orar 8:00 – 19:00 sau online.

„Toți pacienții sau aparținătorii vor efectua triajul epidemiologic, triaj care va fi realizat de către Registratorii Medicali”, a declarat managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea.