Reconstrucţia podului rutier peste pârâul Valea Negrişoara din comuna Găneasa, situat pe drumul naţional DN 64, a fost finalizată, iar reprezentanţii SDN spun că traficul rutier va fi reluat cel târziu în luna septembrie.

Directorul Secţiei Drumuri Naţional (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că lucrările de construcţie propriu-zise au fost deja finalizate.

„Cel târziu, la începutul lunii viitoare, finalizăm podul şi vom da drumul circulaţiei rutiere pe aici. Lucrările sunt pe final, mai au de pus asfaltul pe pod şi elementele de siguranţă a circulaţiei, adică indicatoarele şi parapetul. Efectiv, ca şi construcţie, este deja finalizat”, a declarat Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie 2017, în localitatea Găneasa, unde podul care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitații. Ulterior, SDN a amenajat o „bretea de ocolire” pe care pot circula doar autoturismele.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia.

Articolul precedentPompierii olteni previn ghinionul. Ziua Informării Preventive, marcată de ISU
Articolul următorMăsuri pe perioada caniculei. Puncte de prim-ajutor, în Slatina