Distribuirea Tichetelor Sociale de Paște a început astăzi – 11 aprilie 2022, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române, potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina.

Sursa citată precizează că, din numărul total de 3.989 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 3.931 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa [email protected]

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

 

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPieton lovit de TIR, la Slatina
Articolul următorPercheziţii, la Caracal, într-un dosar cu vaccinări fictive