Furnizarea apei potabile la hidroforul prin care se distribuie apa potabilă la Spitalul Județean de Urgență Slatina și blocurile GA 5 A, GA 5 B şi GA 5 C de pe strada Aleea Viorelelor se va opri, în această noapte, la ora 24.00 până la ora 5.00, a doua zi.

Potrivit unui comunicat remis de CAO, Compania va monta un hidrant suprateran pe conducta principală de distribuție apă potabilă, lucrare care impune golirea totală a rețelei.

„Prin acest hidrant se vor executa și spălările lunare ale rețelelor de distribuție apă potabilă, având în vedre că cetățenii din această zonă au sesizat periodic că apa are probleme de turbiditate”, se arată în comunicatul citat.

Totodată, Compania de Apă Olt va efectua, în această noapte și spălarea rețelei de distribuție.

Cetățenii din zonă au fost înștiințați despre întreruperea alimentării cu apă prin adrese puse la aviziere, în cutiile poștale, anunțuri în presă și pe pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt.

De asemenea, Spitalul Județean de Urgență Slatina dispune de rezervoare proprii de acumulare și a fost înștiințat pentru a lua măsuri pentru a asigura alimentarea cu apă potabilă a unității medicale.

„Având în vedere perioada lungă de oprire a distribuției apei, la reluarea furnizării și o perioadă după aceea, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”, mai spus reprezentanţii CAO.

Articolul precedentLocuitorii Slatinei, scutiți de taxa de depozitare a gunoiului
Articolul următorParcări inteligente cu lift, din această toamnă la Slatina