????????????????????????????????????

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, aşteaptă cu mari emoţii ziua de mâine, când Curtea de Apel Craiova este aşteptată să se pronunţe definitiv în dosarul în care fostul ofiţer de poliţie este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

În primă instanţă, Liviu Voiculescu a fost achitat, în decembrie 2017, de magistraţii Tribunalului Dolj.

Actualul primar al comunei Cungrea, fost inspector principal de poliţie, Liviu Voiculescu a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane, printre care se numără colegii săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurenţiu Lazăr, zis Tătuţu’, şi Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajaţi ai Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri din Olt şi Dolj. Ulterior, dosarul a fost disjuns, o parte dintre inculpaţi fiind judecaţi separat.

Liviu Voiculescu era acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Articolul precedentCazul primului medic din România, condamnat la închisoare pentru malpraxis. Cere eliberarea condiţionată
Articolul următorApelul lui Vâlcov, amânat două luni ca să își angajeze avocat