Preşedintele Tineretului ALDE Olt, fost liberal şi fost consilier local, Mihai Cîrloganu se află pe lista partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu pentru alegerile europarlamentare.

Cîrloganu ocupă locul 24, unul neeligibil, însă mesajul postat de acesta pe Facebook nu trădează acest lucru.

„Îmi doresc ca transportatorii romani sa fie tratati la fel ca cei din Europa! Îmi doresc ca fermierii romani sa fie recunoscuți și respectați in Europa! Îmi doresc ca salariile din România sa ajungă la nivelul celor din Europa! Vreau sa creăm condiții propice pentru ca romanii plecați din tara sa se întoarcă! Eu respect România! Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care m-am decis sa candidez la alegerile europarlamentare din partea ALDE. Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European este una puternica și are experiența necesară pentru a apăra interesele României pe plan internațional!”, a postat Mihai Cîrloganu.

Mihai Cîrloganu a trecut la ALDE de la PNL, în martie 2017, urmându-l în partidul lui Tăriceanu pe candidatul liberalilor pentru Primăria Slatina, în 2016, Marius Bălaşa. Aproape în acelaşi timp, la ALDE a trecut şi Cristinel Cîrloganu, tatăl lui Mihai, care a venit tot de la PNL. Anterior, acesta făcuse un periplu prin mai multe partide, în general aflate la putere.

Articolul precedent150 de tone de deșeuri ajung zilnic la halda ecologică de la Bălteni. Cum sunt sortate și tratate
Articolul următorANIF, strategie pentru extinderea suprafețelor irigate din Olt. Ce plan are conducerea instituției