Un preot din Caracal derulează în această perioadă o campanie prin care vrea să strângă cel puțin 100 de perechi de ghetuțe noi pentru copiii nevoiași. Ion Iagăru, cunoscut pentru acțiunile sociale pe care le desfășoară frecvent, aplează la ajutorul celor cu posibilități financiare, care pot dona încălțăminte călduroasă pentru micuții care provin din familii sărace.

Preotul a fost impreionat să vadă, într-o dimineață răcoroasă de toamnă, la poarta unei școli, copii care nu aveau încălțăminte potrivită. „…octombrie 2018. Dis-de-dimineaţă, în pragul unei şcoli, la 7 grade Celsius, aştept copiii să sosească… Privesc cum vin cu mâinile îngheţate şi picioruşele neîncălţate! Imagini care mă conving să demarez un nou proiect caritabil: «Desculţ am fost şi m-aţi încălţat!», Am identificat, în doar câteva zile, 89 de copii care au nevoie urgent de ghetuţe noi!”, scrie Ion Iagăru pe pagina sa de Facebook.

Campania a atars mulți oamnei cu suflet mare, care au donat deja zeci de perechi de ghetuțe noi pentru copiii nevoiași.

 

Articolul precedentCadastru pentru terenurile traversate de magistrala BRUA, în Olt. În ce localitate sunt cele mai avansate lucrări
Articolul următorToate lifturile blocurilor din Slatina, schimbate pe banii primăriei