O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Caracal după ce, joi seara, mai mulţi agenţi ai firmei de pază Safety Security, controlată de Marius Rădoi, zis Codiţă, au bătut un tânăr, iubita acestuia şi sora femeii. Împreună cu cei trei era şi copilul în vârstă de trei ani al cuplului, care a ajuns la Spitalul Craiova, după ce bodyguarzii au folosit spray-ul iritant lacrimogen.

Bărbatul şi cele două femei ar fi intrat mai întâi în conflict cu trei dintre agenţii de pază ai firmei Safety Security, potrivit unor surse. Ulterior, aceştia şi-au chemat şi alţi colegi şi au folosit şi spray-ul iritant lacrimogen, fără să ţină cont că de faţă era şi un copil în vârstă de doar trei ani.

În urma evenimentului, copilul a acuzat probleme respiratorii din cauza spray-ului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că agenţii de pază sunt acum cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de arme periculoase.

„La data de 24 octombrie, în jurul orei 24.00, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de paza din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea IPJ Olt, însă măsura a fost contestată în instanță. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de arme periculoase. Cercetările sunt in plină desfășurare pentru a stabili situația de fapt,a identifica toate persoanele implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Poliția Română a anulat recent licența firmei de pază Safety Security, controlată de Remus Rădoi, zis Codiță, după ce, în urma verificărilor, a constatat că nu funcționează la sediul social declarat. Spartan Pază și Protecție, altă firmă controlată de Rădoi, nu a mai cerut prelungirea licenței, expirate pe 6 iulie.

Articolul precedentPremii consistente pentru elevii și profesorii cu rezultate excepționale
Articolul următorCorabia: O mică avere în bijuterii, găsită de poliţiştii de frontieră asupra unui bărbat, care căuta cumpărători