Firma de pază a lui Marius Rădoi, zis Codiţă, a trimis presei două filmări cu scandalul petrecut noaptea trecută, la Caracal, când mai mulţi agenţi ai Safety Security au bătut un tânăr, iubita acestuia şi sora femeii. Împreună cu cei trei era şi copilul în vârstă de trei ani al cuplului, care a ajuns la Spitalul Craiova, după ce bodyguarzii au folosit spray-ul iritant lacrimogen.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că agenţii de pază sunt acum cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de arme periculoase.

Poliția Română a anulat recent licența firmei de pază Safety Security, controlată de Remus Rădoi, zis Codiță, după ce, în urma verificărilor, a constatat că nu funcționează la sediul social declarat. Spartan Pază și Protecție, altă firmă controlată de Rădoi, nu a mai cerut prelungirea licenței, expirate pe 6 iulie.

Articolul precedentCopii fericiți în case noi. Un proiect care aduce zâmbetul pe buzele micuților aflați în grija statului
Articolul următorPeste 10.000 de fermieri olteni, gata să protesteze împotriva Guvernului. Care este motivul