Ion Alexandru Badiu, ajutorul de şef de post care duminică s-a împuşcat în cap, în locuinţa socrilor săi din Caracal, a murit, miercuri seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde se afla internat.

Ajutor de şef de post la Corbu, Ion Alexandru Badiu s-a împuşcat în cap, duminică seara, într-un apartament din Caracal.

Surse judiciare spun că Ion Alexandru Badiu era în apartamentul respectiv cu soţia şi fratele acesteia. Poliţistul s-ar fi certat cu femeia, înainte de tentativa de suicid.

Badiu se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Badiu a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, duminică seara, prognosticul medicilor fiind unul „extrem de rezervat”, încă de atunci.

Ioan Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Articolul precedentOlt: Trafic blocat între Slatina şi Piteşti din cauza unui accident. O persoană e grav rănită
Articolul următorSecretarul unei comune din Olt, contrabandist de ţigări. Poliţiştii desfăşoară percheziţii