Un cioban este de negăsit după ce aproximativ 100 de oi au fost găsite moarte într-un pârâu din localitatea Bobiceşti. Familia care deţine ferma a alertat poliţia despre oile găsite înecate, dar şi despre dispariţia omului care avea grijă de animale. Poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări, iar la operaţiunea de scoatere a animalelor din apă intervine ISU.

Caz straniu în judeţul Olt. Aproximativ 100 de oi au fost găsite moarte într-un pârâu din Bobiceşti, iar ciobanul care avea grijă de animale este de negăsit. Proprietarii animalelor au alertat autorităţile. 

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti au fost sesizați cu privire la faptul că în pârâul din localitate sunt mai multe oi înecate. De asemenea,  a fost sesizată și dispariția ciobanului. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a efectua cercetări”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

Poliţiştii au cerut sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt pentru scoaterea animalelor din apă. 

Sursa: Realitatea de Olt